Onze visie

Geniet u elke dag van uw huis, bedrijfspand of recreatiewoning? Natuurlijk is het belangrijk voor u. Het is de plek om thuis te komen, uw talent in te zetten of te ontspannen. Het heeft betekenis. Ook voor uw gemeente. Met de WOZ drukken zij de waarde van uw eigendom uit. Dat wil niet zeggen dat het altijd klopt.

Toegankelijke informatie

Vermoedt u dat de WOZ-waarde niet klopt? Maak bezwaar! WOZ bezwaar maken is uw recht. Doe dat vooral zelf, vinden wij. U kent uw eigendom het beste. Alle details zijn u bekend. Waarom zou u een ander bezwaar laten maken? Houd zelf de controle over uw gegevens. Kom voor uw eigen belangen op. Het is eenvoudiger dan u denkt.

Uw belang voorop

Op ons platform staat de informatie die u nodig heeft. Alles op één plek. Net zo makkelijk! U weet zo precies hoe zelf WOZ bezwaar maken werkt. Wij geven antwoord op al uw WOZ-vragen. Vanuit onze achtergrond binnen een gemeente, weten we precies wat er speelt. Abstracte termen, ingewikkeld vakjargon of vage uitdrukkingen gebruiken wij niet. Wij gaan voor open, eerlijk en duidelijk. Welk WOZ bezwaar argument u ook heeft. Wij bieden ook tips bij moeilijke kwesties. 

Snel en direct

Zelf bezwaar maken is niet moeilijk. Dat beloven we. Met de juiste gegevens vult u het formulier zo in. Binnen vijf minuten. Eén klik verder en het is bij de juiste gemeente. Er wordt nog eens goed gekeken naar uw WOZ-waarde en bijbehorende gegevens. Wordt uw bezwaar gegrond verklaard? Een lagere WOZ-waarde bespaart u direct geld.

Ook indirect levert zelf WOZ bezwaar maken u wat op. WOZ bezwaren via ons platform gaan direct naar een gemeente. Er is geen tussenpersoon. Bij gegronde bezwaren via een ‘no cure no pay bureau’ betaalt de gemeente een proceskostenvergoeding.

Daarnaast zijn dit vaak standaard WOZ bezwaren. U kunt zich voorstellen, de gemeente heeft veel tijd nodig om dit uit te zoeken. Tijd is geld. Minder kosten voor een gemeente, betekent een afname van gemeentelijke lasten. Dat vinden wij belangrijk, u ook? Zelf WOZ bezwaar maken is de moeite waard!

Start direct

Sluit uw gemeente of samenwerkingsverband vandaag nog aan

Wilt u burgers zelf hun bezwaren laten indienen? Met onze oplossing kiezen ze minder snel voor een no cure no pay bureau.

Meld uw gemeente aan